Privatnost

Izjava o privatnosti

PUHELEK-ZELINA d.o.o. čini sve kako bi jamčio Vašu privatnost, te pažljivo obrađuje osobne podatke. Posjetite našu web stranicu u potpunosti anonimno. Prikupljamo analitičke podatke, ali oni se ne mogu pratiti po pojedinačnoj osobi. Prikupljamo Vaše osobne podatke samo ako ste ih dostavili dobrovoljno, na primjer za primanje naših komercijalnih komunikacija ili za popunjavanje obrasca na našoj web stranici. Ova Izjava o privatnosti opisuje svrhu obrade podataka od strane PUHELEK-ZELINA d.o.o. s obzirom na ovu web stranicu i način na koji možete ostvariti svoja prava s obzirom na Vaše osobne podatke.

Pružanje informacija trećim stranama

Mi ćemo prenijeti podatke koje pružamo trećim stranama, ako je to nužno za isporuku naručenih proizvoda ili traženih usluga. Komercijalne komunikacije šalju se samo kada ste se registrirali za to. Kada pružamo informacije o  Vašim podacima trećim stranama, osigurat ćemo ugovorom da se Vaši podaci upotrebljavaju samo za one svrhe za  koje su namijenjeni. Također se slažemo da će Vaši podaci biti izbrisani čim više ne budu potrebni. Osim toga, nećemo pružiti informacije koje pružate drugim stranama, osim ako za to ne postoji pravna potreba.

Pogledajte našu izjavu o Kolačićima

Sigurno i pohranjeno

Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere za ograničavanje zloupotrebe i neovlaštenog pristupa vašim osobnim podacima. Na taj način osiguravamo da samo potrebne osobe imaju pristup podacima, da je zaštićen pristup podacima i da se redovito provjeravaju sigurnosne mjere. Podaci se ne pohranjuju dulje nego što je potrebno. To znači da zadržavamo podatke koliko god je potrebno za isporuku usluge koju ste zatražili. S iznimkom toga da nas zakon obvezuje da to neke podatke zadržimo duže.

Izmjene i dopune

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ovu Izjavu o privatnosti. Promjene će biti objavljene na našoj web stranici. Redovito posjetite ovu stranicu ako želite biti informirani o trenutnom tekstu.

Inspekcija, ispravak i pravo žalbe

Imate pravo uvijek provjeravati, ispravljati ili brisati osobne podatke. Ako imate odnos s našom tvrtkom, imate priliku, nakon pismenog zahtjeva, pregledati svoje osobne podatke. Ako pregled koji ste unijeli sadrži netočnosti, možete nas pismeno zatražiti da promijenimo podatke ili ih uklonimo. Također nas možete pismeno obavijestiti ako ne želite biti kontaktirani s informacijama o našim proizvodima i uslugama tako što ćete to prijaviti na niže navedenu adresu:

PUHELEK-ZELINA d.o.o.

Psarjevačka Selnica 24

10380 Sveti Ivan Zelina

Hrvatska

info@puhelek-zelina.hr

Ako imate pitanja o ovoj izjavi o zaštiti privatnosti, kontaktirajte nas.

Izjava o kolačićima

Što je kolačić?

Kolačiće koristimo na ovoj web stranici. Kolačići -Cookies je jednostavna mala datoteka koja se šalje s web stranicama s ove web stranice [i / ili Flash aplikacija] i pohranjuje vaš preglednik na vašem računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Informacije koje su pohranjene mogu se poslati natrag na naše poslužitelje u sljedećem posjetu.

Korištenje trajnih kolačića

Uz pomoć trajnog kolačića možemo Vas prepoznati na prilikom posjete naše web stranice. Web stranica je stoga posebno prilagođena Vašim željama. Čak i kada ste dali dopuštenje za stavljanje kolačića, možemo se sjetiti ovog pomoću kolačića. To znači da ne morate ponavljati svoje postavke svaki put, čime ćete uštedjeti vrijeme i bolje iskoristiti našu web stranicu. Možete izbrisati trajne kolačiće putem postavki preglednika.

Korištenje kolačić sesije

Pomoću cookie sesije možemo vidjeti koje dijelove web stranice ste pregledali s ovim posjetom. Možemo prilagoditi našu uslugu koliko je god moguće prema ponašanju naših posjetitelja. Ovi se kolačići automatski brišu kada zatvorite web-preglednik.

Google Analitika

Kroz našu web-lokaciju kolačić se nalazi u američkoj tvrtki Google, kao dio usluge "Google Analitike". Koristimo ovu uslugu za praćenje i dobivanje izvješća o tome kako posjetitelji koriste web stranicu. Google može dati te podatke trećim stranama ako je Google zakonski obvezan to učiniti ili ako treće strane obrade podatke u ime Googlea. Nemamo utjecaja na to. Nismo dopustili Googleu da koristi dobivene podatke o analizi za druge Googleove usluge.

Podaci koje prikuplja Google anonimni su što je više moguće. Vaša IP adresa se ne iskazuje. Podaci se prenose na Google i pohranjuju na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Google održava načela zaštite privatnosti i povezana je s programom zaštite privatnosti US Department of Commerce. To znači da postoji odgovarajuća razina zaštite za obradu bilo kakvih osobnih podataka.

Uključivanje i isključivanje kolačića i njihovo brisanje

Više informacija o uključivanju i isključivanju i uklanjanju kolačića možete pronaći u uputama i / ili pomoću funkcije pomoći vašeg preglednika.

Imajte na umu da ako je kolačić onemogućen ili uklonjen, to može utjecati na pravilno funkcioniranje ove web stranice.