Informacije o dostavi

Okvirni rok isporuke je 2 do 4 radna dana, osim za proizvode za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Rok isporuke počinje od trenutka kada web trgovina  zaprimi uplatu na žiro račun ili narudžbu za gotovinsko plaćanje.

Ako web trgovina iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati Kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe. U slučaju da zbog nepredviđenih razloga, više sile ili slično, Prodavatelj ne bude u mogućnosti isporučiti plaćene proizvode. Web trgovina se obvezuje izvršiti povrat uplaćenih sredstava Kupcu. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Dostava je besplatna za čitavo područje Hrvatske za robu naručene minimalne vrijednosti 1.000,00 kn.

Dostava u vrijednosti kupnje manjoj od 1.000,00 kn naplaćuje se 45,00 kn.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac, već samo do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem logističkih tvrtki Lagermax, Overseas, HP Express i City Express.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U suprotnom, naknadne reklamacije se neće moći uvažiti. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Povrat je moguće zatražiti u roku od 14 dana.